Handbagage: Expert delar pakettips sommarlovsägare bör veta för att sänka kostnaderna

Handbagage: Expert delar pakettips sommarlovsägare bör veta för att sänka kostnaderna

Ett antal brittiska flygbolag har börjat beskriva omstartdatum för resplaner, vilket skapar förhoppningar för sommarlovet för många briter. easyJet, Ryanair, Jet2 och British Airways har alla föreslagit att göra någon form av återgång till himlen i juli.

Det är därför Myles Quee, VD för SendMyBag, säger att det sätt du packar är helt avgörande.

Myles är inte främling av konsten att packa och delade några av sina bästa tips för att spara utrymme och vikt med Express.co.uk.

"Fråga varje objekt och varför du tar det", berättade han.

"Om det inte är viktigt, överväg noggrant om du behöver inkludera det i ditt bagage.

"För att hjälpa dig packa, kolla vädret, planera dina aktiviteter i förväg och alltid komma ihåg att det ofta finns tvättmöjligheter utomlands så att du kan rengöra dina kläder i värsta fall."

Om du är på väg till ett kallare klimat och behöver ta en vinterjacka eller tyngre kläder, föreslår Myles lagerdelar.

"Bär större, tyngre föremål när du går ombord på planet för att öka vikt- och storleksbegränsningarna i din stuga eller hålla bagage," fortsätter han.

”Bär till exempel strumpor och tränare ombord på planet och förvara mindre och lättare skor i bagaget. Ojämna hoppare kan också användas för att hålla dig varm under flygningen också, vilket ofta kan vara kallt. "

Om du tar bort någonstans varmare kan något så enkelt som tygmaterialet är gjord av skillnaden mellan huvudvärkvärda kostnader och en avgiftsfri flygning.

"Tänk på de olika tygerna i kläderna du tar och tänk på dess kvalitet, tjocklek, vikt och strukturer," sade han.

”Försök att vittra ditt val när det är möjligt till kläder som är hållbara, lätta och inte skrymmande. Syntetiska material är ofta bättre än bomull eftersom de är lättare, mindre och de torkar snabbare. "

Myles föreslår också att man tänker utanför rutan när det gäller att bestämma vad man behöver på semester.

"Välj mångsidiga kläder med lågt underhåll som hjälper dig att packa lätt," sade han.

”En sarong, till exempel, kan användas för flera ändamål, inklusive skugga i värmen och värmen när det är kallt, och utöver kläder, kan det ha andra användningsområden, inklusive som en duk för en picknick eller som omklädningsrum på stranden. ”

På samma sätt bör fashionistas tänka på sina semesterkläder innan de ens lämnar huset.

"Tänk noga på de olika färgerna på kläder du tar," föreslår Myles.

"Alternativ som kan fungera med ett antal andra färger hjälper till att minska antalet kläder du behöver ta med och kommer att öka antalet kläder du kan sätta ihop.

"Sätt i de extra tio minuterna av outfitplanering, så kommer det att vara värt."

Naturligtvis är metoden du väljer att använda vid förpackning också nyckeln till att spara utrymme.

"Rullande kläder snarare än att fälla dem kan hjälpa dig att öka tillgängligt utrymme i ditt bagage," rekommenderar han.

"På liknande sätt kan mindre föremål som strumpor och underkläder tuckas in i större sådana som skor."

Myles tillägger: "Tänk på hur du kan spara utrymme i bagaget genom att potentiellt köpa saker som toalettartiklar medan du är utomlands."

Dessa utrymmesbesparande tips blir ännu viktigare för handbagage nu, eftersom resenärer kanske packar in några extra föremål som de inte skulle ha tänkt att ta i en pre-coronavirus-värld.

Semesterfirare kommer troligtvis att vara beväpnade med en flaska handrensare för när de inte snabbt kan komma åt tvål och vatten.

"På flygplatser finns det potentiella faror vid infektion genom att hantera eller röra ytor som har kommit i kontakt med någon som bär viruset - det kan leva på plast- och stålytor i upp till 72 timmar," säger Myles.

”Passagerare måste vara extra vaksamma och väl beväpnade med handrensare för att se till att händerna tvättas regelbundet och noggrant. Under förutsättning att flaskan är under 100 ml kan den också gå ombord på planet i ditt handbagage. ”

Flygbolag inklusive Ryanair och easyJet ber nu båda passagerarna att bära ansiktsmask, och att ha en extra reserv är en bra idé.

easyJet har också nyligen meddelat att det kommer att ta bort sin måltidsservice när flyg återupptas i mitten av juni, vilket innebär att extra utrymme för snacks och drycker kan behövas i ditt bagage.

Myles erbjuder också ett tips för semesterfirare som anländer till sin destination under dessa osäkra tider.

"Om du är i karantän vid ankomst är det alltid värt att ta med några extra kläder i handbagaget för att förbereda dig för alla tillfällen," föreslår han.

Även om sommarresan fortfarande är uppe i luften, med utrikes- och samväldskontoret (FCO) som fortsätter att råda briterna mot alla icke-nödvändiga resor under en "obestämd" tidsperiod, säger många turistfavoriter som Spanien att briterna kommer att välkomnas tillbaka .

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post