Vad gömmer du? ”Piers Morgan räddar hälsosekreteraren under Covid-19-tester

Piers Morgan

GMB-värden svarade på en tweet från Herr Hancock där han berömde det fantastiska teamet som har levererat COVID-19-tester, eftersom han inte hänvisade till det exakta antalet briter som har sopats för viruset. Det följer veckors spänning mellan Herr Morgan och hälsosekreteraren, eftersom regeringsministrarna har avböjt att dyka upp på GMB.

Herr Hancock tweetade: ”Verkligen stolt över mitt fantastiska team som har levererat fyra miljoner coronavirus-test sedan början av denna kris. Tack till var och en. "

Detta fick Piers att fråga hur många som faktiskt hade använt testen som skickades ut.

Han frågade: ”Varför har du slutat rapportera hur många som har testats?

“Ingen information under de senaste SIX dagarna i följd? Vad gömmer du, hälsosekreterare? ”

Hans anhängare berömde honom för att han fortsatte att ifrågasätta regeringens strategi för att underlätta begränsningarna i lockdown.

En sa: ”Det är en fantastisk fråga och du verkar vara den enda personen som ställer det. Fortsätt med det fantastiska arbetet. Journalister attackeras som aldrig förr. ”

En annan svarade: ”Hoppas att du är tillbaka på Monday Piers. Vi behöver dig."

”Och jag tycker att det är skamligt. Jag tror att det är helt fel, ”tillade han.

Herr Hancock är inte den enda minister som har avböjt att dyka upp på showen efter veckor med ansträngda showdowns i programmet.

Piers skrev på Twitter: "Storbritanniens regering har förbjudit alla ministrar att dyka upp på [Good Morning Britain] efter att en serie av dem gjorde fullständiga dårar av sig själva inför grundläggande och viktiga frågor", hävdade han på Twitter.

”Det här är ett patetiskt och fega svar på deras skamliga inkompetens.”

När hälsosekreteraren dök upp på showen i april, engagerade han och Mr Morgan i en uppvärmd rad.

Herr Hancock slog ut på GMB-värden efter att han fortsatte att avbryta honom medan han försökte svara på frågor.

Paret kolliderade över tester, personlig skyddsutrustning och stigande dödsfall i vårdhem.

Piers sa: ”Så det är inte sant att någon av de ventilatorer du har gjort till specifikationer som ges av din avdelning, det är inte sant att någon har gjort till en specifikation som har gjort dem värdelösa för alla som behöver en i mer än några timmar, vilket är faktiskt de flesta människor, ”

"Jag kommer att fortsätta svara på frågorna Piers och jag skulle uppskatta förmågan att göra det - det är därför jag kommer på programmet." Herr Hancock svarade.

Piers avbröt: "Du sa just att något inte var sant - vilket FT sa att var sant - och du citerade folket och det skarpa slutet på den här faktiska frågan. Jag är bara intresserad om du tror att FT ljuger? ”

"Tja, jag var på väg att svara på det innan du avbröt mig igen", sade hälsosekreteraren.

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post